Grafisch ontwerp


Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje, een originele huwelijksaankondiging, een hippe uitnodiging voor je communiefeest ... Daar kunnen wij voor zorgen! Je kan kiezen uit het ontwerp van kaartjes gekoppeld aan een fotoshoot of kaartjes zonder foto’s.

Onze werkwijze
Tijdens een eerste gesprek gaan we achterhalen waarnaar jullie op zoek zijn. We bespreken samen welk formaat en stijl van kaartje jullie wensen. Elk onderdeel van een kaartje wordt bij ons zelf ontworpen. Je kan dus bepalen welke kleuren, lettertypes, patronen... er gebruikt moeten worden. Bij kaartjes met foto’s wordt de stijl en kleur van het kaartje en de foto op elkaar afgestemd. Kom je langs voor een geboortekaartje en wil je graag dat het past bij je doopsuiker-thema? Ook hiervoor kan gezorgd worden.
Vervolgens maken wij een aantal digitale ontwerpen. Jullie geven je feedback, eventuele wijzigingen ... en wij maken nieuwe versies aan.
Als jullie tevreden zijn van een bepaalde versie sturen wij het door naar de drukker voor een proefdruk. Nadat jullie de proefdruk hebben goedgekeurd worden de definitieve kaartjes gedrukt.

Bijkomende ontwerpen
Bijpassend bij het ontwerp van je kaartje kan je bij ons ook terecht voor:
  • Stickertjes( doopsuiker, bedankjes )
  • Placemats
  • Naamkaartjes voor op tafel
  • Menukaarten
  • Doopsuikerkaartjes
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFO!